Nyheder

Viser 1 af 1

Trods Corona hensyn har vi åben ALLE dage i salgsafdelingen

16. marts 2020

Vi har åben ALLE ugens dage i butik og vognsalg - HUSK at holde afstand og brug det håndsprit vi har sat flere steder. Vi har opsat skilte flere steder, så du nemt kan ringe til os, såfremt du har brug for vejledning.

Aktiviteter

Viser 2 af 2

AFLYST! - Åben Hus i Tårs 14-15 Marts kl. 10 - 17

tirsdag, 25. februar 2020, kl.

AFLYST! - AFLYST!

Den årlige Åben Hus - Weekend 14 - 15 Marts

Udstilling også på værkstedet.

Alle er velkommen til at bruge vores overnatningsplads, ganske gratis denne weekend. Husk altid døgnåben toilet & bade faciliteter.

Gratis morgenkaffe med rundstykker begge dage kl. 9 på værkstedet.

Lørdag aften, hyggeligt samvær mens vi nyder slagtermesterens helstegte pattegris med tilbehør og drikkevarer kr. 169.– pr. person

(tilmelding nødvendig senest 1. Marts).

 

AFLYST! - AFLYST!

Bustur fra Sjælland til Tårs 14 - 15 Marts

Bor du på Sjælland eller sydhavsøerne har vi også en løsning til dig. Der er mulighed for at tilmelde dig/jer til vores bus som kører fra Sjælland lørdag d. 14 marts om morgenen. I ankommer til Tårs omkring kl. 13, så der er god tid til at opleve de mange autocampere, udstyr mv. inden den hyggelige aften med pattegris som starter kl. 18. Vi har sørget for at I kan overnatte på den lokale kro. Morgenmad fra kl. 9:00 på værkstedet. Efter morgenbordet vender bussen mod Sjælland omkring kl. 14.00, alt dette får I for kr. 695.– pr. person (tillæg for enk. værelse).  Turen starter på motorvejsrastepladsen Karlslunde Vest og der vil være opsamling 2-3 andre steder mod Storebæltsbroen. Tilmelding til busturen fra Sjælland, skal bookes senest 28. Februar af hensyn til vores planlægning med bus og overnatning, direkte tilmelding hos vores mand på Sjælland, e-mail ot@vendelbo-vans.dk, husk at anføre dit tlf. nr. i e-mailen, så ringer Otto dig op. Du kan evt. også ringe til Otto på tlf. 60602837.

 

Har du været uheldig eller skal det bare være nemt

fredag, 21. december 2018, kl.

Vendelbo Vans har egen 28 Tons specialfremstillet auto transporter til autocampere, det betyder at vi kan transportere selv de allerstørste autocampere. Har du været uheldig at få en skade eller skal din autocampere bare til reparation eller service, så kan vi også tilbyde at klare tranporten. 

Husk vi har også opbevaring af autocampere i video overvåget hal, så vi kan evt. kombinere en vinteropbevaring med bil/bodels service og afhentning/levering på din adresse.

Ring og vi giver dig gerne en pris.