Nyheder

Viser 3 af 3

Autocamper overnatnings plads i Tårs

29. december 2018

Autocamperpladsen i Tårs har altid ÅBEN, du kan ankomme når det passer dig. Opvarmet toilet og bad, som har åben 24/7, finder du med separat indgang på siden af udstillings hallen. Tømmepladsen, hvor man kan tømme toilet og spildevand, samt påfylde fersk vand på hele døgnet, ligger ligeledes på indersiden af udstillings hallen og er altid åben 24/7. Overnatnings pladserne ligger på hver sin side at de store grantræer, der er græs på den ene side og grus på den anden side, pladserne er afmærket med hver sit lille skilt. Ved pladserne på græssiden er der strømstandere til alle pladserne (ledning kan nemt trækkes gennem træerne. Pris pr. enhed (autocamper) pr. døgn kr. 50 uanset person antal.

Man afregner normalt i butikkens åbningstid, men skal du afsted inden butikken åbner og du er ankommet dagen før efter butikkens åbningstid, så er der mulighed for at betale med mobil pay 32075 (husk at angive nummerpladen på din autocamper).

I åbningstiden er der mulighed for at benytte vaskemaskine og det lille køkkenbord med varmt vand og opvaske mulighed i mellemgangen, ved siden af toilet/bad.

 

 

 

Støtteben til campingvogne & autocampere

4. september 2018

Fuldautomatiske selv nivellerende hydrauliske støtteben til autocampere & campingvogne, priser fra kr. 19.995.- til campingvogne. Autocampere til priser fra kr. 39.995. Prisen er inkl. montering og moms.

Du ankommer, trykker på knappen og kan straks slappe af, i en vogn som står i stabilt i niveau, hver gang.

Monteringen tager en arbejds dag, såfremt du ankommer når værkstedet åbner kl. 7, er vi færdig med monteringen samme dag.

 

FIAT SPECIALIST X

5. september 2018

Kom om hils på vores nye medarbejder som er specialist i reparation af FIAT, han har været ansat hos den lokale FIAT forhandler i 19 år, så nu kan du få lavet ALT SERVICE PÅ EN GANG, ET STED nemlig her i Tårs. Bestil tid og brug evt. vores overnatningsplads og få lavet service inden du kører hjem igen. NEMT - HURTIGT - ENKELT.

Aktiviteter

Viser 5 af 5

FRI - Ferie og fritidsmesse i Bella Centeret 18-20 Januar

fredag, 21. december 2018, kl.

Vi glæder os til at kunne præsentere Danmarks premiere flere af vores mærker som har lavet nogle spændende nye modeller. FRI messen i Bella Centeret, har i år langt flere udstillere.

Vi viser bla. den helt store Dethleffs Grand ALPA med 3 aksler med ALDE vandbåret centralvarme og elektrisk centrallås på køkkenskufferne.

Ferie for alle i Herning messe center 22-24 februar

fredag, 21. december 2018, kl.

Ferie og fritidsmessen i Herning er helt klar Danmarks største og måske Skandinaviens største, her er der virkelig noget at se på. 

Vi har gennem mange år haft den samme placering, men det har været nødvendigt at flytte for at få mere plads, derfor skal du ind i hal J2 (J7200), dvs. vi ligger nu i den midterste J hal nærmere vest indgangen. Vi er dog stadig på vores 'gamle plads' i hal J3  med Dethleffs og Sunlight programmet. Så vi tør godt love at du aldrig før har set så mange autocampere i Herning, som i år.

Vi vil helt klart anbefale at du booker en plads på messe campen, således du har en muighed for at gå ud og ind, istedet for at sidde i kø på motorvejen, når alle skal frem til og fra messen.

Åben Hus i Tårs 16-17 Marts kl. 10 - 17

lørdag, 22. december 2018, kl.

Vores store årlige forårs Åben Hus. Vi rydder værkstedet således vi kan præsentere endnu flere vogne indendørs. Begge dage har vi gratis morgenkaffe og rundstykker til de morgenfriske kl. 9. Du er velkommen til at overnatte udenfor i din autocamper på vores overnatningsplads denne weekend, husk toilet & bad er åben 24/7 i Tårs. Lørdag aften er der mulighed for at tilmelde sig til vores populære 'grisefest', hvor den lokale slagtermester serverer helstegt pattegris med tilbehør og vi søger for 'tilbehør' (tilmeldig nødvendig til aftenens arrangement, som koster kr. 169.-).

En hyggelig weekend, hvor alle med forventninger glæder sig til en kommende sæson og har mulighed for at mødes og dele de mange oplevelser.

Gør reparation og eftersyn til en oplevelse

mandag, 1. januar 0001, kl.

Hos Vendelbo Vans i Tårs er vi specialister i at servicere både bil og bodelen. Vi kender bedre end dit lokale bilværksted, de udfordringer der kan være med autocampere som bruges på en anden måde end en 'alm. varevogn' eller bus og når du alligevel skal undvære vognen, så kan vi jo ligeså godt lave eftersyn på bodelen samtidig. Det kan godt være vi ikke bo lige om hjørnet, derfor kan du med fordel bruge vores overnatningsplads og ankomme aftenen i forvejen, så vi kan tage vognen ind på værkstedet, når vi starter kl. 7 om morgenen, det er altid godt at starte tidligt, så der er god tid, selvom I beslutter jer for at få lavet lidt mere eller der dukker en uforudset fejl op.

Når du bestiller tid til en reparation eller eftersyn er der mulighed for at booke en gratis lånebil (du skal selvfølgelig selv betale brændstof), I kan også vælge at gå en tur vores hyggelige landsby eller blot gå rundt i butikken og se de sidste nyheder. Kaffe, te, chokolade og kold vand klares med venlig selvbetjening i vores 'lille cafe', hvor der også er sofa såfremt trangen til en lille morfar melder sig.

Såfremt I vælger at bruge vores overnatningsplads er det vigtigt at huske at opvarmet toilet & bad er åben 24/7, ligesom ferskvand & spildevand samt toilet tømning, ligeleds kan selvbejenes 24/7. Der er 230V strømstandere på pladsen.

Har du været uheldig eller skal det bare være nemt

fredag, 21. december 2018, kl.

Vendelbo Vans har egen 28 Tons specialfremstillet auto transporter til autocampere, det betyder at vi kan transportere selv de allerstørste autocampere. Har du været uheldig at få en skade eller skal din autocampere bare til reparation eller service, så kan vi også tilbyde at klare tranporten. 

Husk vi har også opbevaring af autocampere i video overvåget hal, så vi kan evt. kombinere en vinteropbevaring med bil/bodels service og afhentning/levering på din adresse.

Ring og vi giver dig gerne en pris.

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.