AFLYST! - Åben Hus i Tårs 14-15 Marts kl. 10 - 17

tirsdag, 25. februar 2020, kl.

AFLYST! - AFLYST!

Den årlige Åben Hus - Weekend 14 - 15 Marts

Udstilling også på værkstedet.

Alle er velkommen til at bruge vores overnatningsplads, ganske gratis denne weekend. Husk altid døgnåben toilet & bade faciliteter.

Gratis morgenkaffe med rundstykker begge dage kl. 9 på værkstedet.

Lørdag aften, hyggeligt samvær mens vi nyder slagtermesterens helstegte pattegris med tilbehør og drikkevarer kr. 169.– pr. person

(tilmelding nødvendig senest 1. Marts).

 

AFLYST! - AFLYST!

Bustur fra Sjælland til Tårs 14 - 15 Marts

Bor du på Sjælland eller sydhavsøerne har vi også en løsning til dig. Der er mulighed for at tilmelde dig/jer til vores bus som kører fra Sjælland lørdag d. 14 marts om morgenen. I ankommer til Tårs omkring kl. 13, så der er god tid til at opleve de mange autocampere, udstyr mv. inden den hyggelige aften med pattegris som starter kl. 18. Vi har sørget for at I kan overnatte på den lokale kro. Morgenmad fra kl. 9:00 på værkstedet. Efter morgenbordet vender bussen mod Sjælland omkring kl. 14.00, alt dette får I for kr. 695.– pr. person (tillæg for enk. værelse).  Turen starter på motorvejsrastepladsen Karlslunde Vest og der vil være opsamling 2-3 andre steder mod Storebæltsbroen. Tilmelding til busturen fra Sjælland, skal bookes senest 28. Februar af hensyn til vores planlægning med bus og overnatning, direkte tilmelding hos vores mand på Sjælland, e-mail ot@vendelbo-vans.dk, husk at anføre dit tlf. nr. i e-mailen, så ringer Otto dig op. Du kan evt. også ringe til Otto på tlf. 60602837.