Brugervejledning vedr. Web-butikken

Menu Alle sider bortset fra den første indeholder en menu øverst på skærmen. Ved hjælp af denne menu kan du "hoppe" imellem de forskellige Internetsider - det er således ikke nødvendigt at gå tilbage til start for at hoppe fra f. eks. Vendelbo Nyt til Kataloget.

Katalog

Kataloget kan gennemses på forskellige måder. Kataloget er inddelt i et antal hovedgrupper. Ved at klikke på en hovedgruppe, vises den første side i gruppen. Det er herefter muligt at bladre frem eller tilbage inden for gruppen.
Det er også muligt at vælge en undergruppe under en hovedgruppe ved at klikke på et af de valg, der kommer frem under overskriften. Vælges en undergruppe, vises den side, hvor den pågældende undergruppe starter.
En tredje mulighed er at gå direkte til en vare, såfremt varenummeret er kendt - det gøres ved at vælge denne funktion på katalogoversigten, og herefter vælge den pågældende vare i "rullemenuen". Herefter vises den side hvor varen er beskrevet.

 

Udskrift Kataloget er organiseret på en sådan måde, at det er muligt af udskrive de enkelte katalogsider på en printer. I MS Internet Explorer og Netscape gøres dette ved at vælge Filer og derefter Udskriv.
Billeder Alle billeder i kataloget kan ses i en større version ved at klikke på billedet på katalogsiden.
Bestilling Alle varer i kataloget kan bestilles direkte ved at angive antal (eller hvis varen er i meter - da antal meter). Efter at have tastet antal ud for den pågældende vare klikkes på knappen antal eller brug "enter" tasten. Varen bliver herefter lagt i din virtuelle indkøbsvogn, men som i supermarkedet, har du ikke bestilt varen endnu, du kan altid ændre din bestilling selv om du går videre for at se på andre varer. Varerne bliver ikke bestilt før du er blevet bedt om at indtaste dit navn etc. og har trykket på knappen "Send ordren til Vendelbo Vans".
Du kan til enhver tid se hvad du har i indkøbsvognen ved at klikke på menupunktet "Se i indkøbsvognen".
Forsendelse Vendelbo Vans sørger for at sende varerne til dig på den billigste og hurtigste måde - ved ordre på kr. 600 og derover er forsendelsen gratis (med nogle få undtagelser) ellers fragten afregnes til kostpris.
Ekspeditions-
gebyr
Der er ingen.
Betaling På den side hvor du bliver bedt om at taste dit navn etc. skal du også vælge betalingsform. Dankort eller forudbetaling via bankoverførsel, ved check eller pr. efterkrav (tillæg på dkr. 31,25).
Tvivl Er du i tvivl om noget er du velkommen til at ringe til os på (+45) 9896 2188
Kontakt Vendelbo Vans - Damhusvej 23 - Postbox 17 - DK-9830 Taars - Tlf.: (+45) 9896 2188 - Fax.: (+45) 9896 1239 - Email: info@vendelbo-vans.dk