Vendelbo Vans beretning 1/2012

Vendelbo Vans blev startet for mere end 25 år siden og vi har fra begyndelsen, valgt at specialisere os i autocampere.
I begyndelsen var det gamle folkevognsrugbrød som blev renvoret og indrettet med campingudstyr og da der ikke fandtes nogen leverandør at de dele, var det naturligt at lave det hele selv, taget blev skåret af og der kom forhøjet tag eller løfte tag på. Efterhånden blev kravene fra kunderne større og der blev startet en mindre produktion af alkovecampere, som dengang blev kaldt en 'rigtig' autocamper.
Vendelbo Vans byggede stadig det hele op fra bunden, baseret på et brugt chasis, hvor ladet blev afmonteret og bilen renoveret eller et nyt chassis som ofte blev leveret fra Citroën. Der blev udviklet standard modeller, men kunderne kunne altid komme med deres ønsker og der blev opfundet en masse spændende løsninger.
Vendelbo Vans er stadig i stand til at producere autocampere, men omkostninger til lønninger og konkurrencen fra en stadig mere specialiseret og målrettet produktion i udlandet, gør at det efterhånden hører til sjældenhederne, at der bygges en ny autocamper fra bunden i Tårs.

Vores medarbejderes store erfaring med produktion af autocampere gennem tiden, gør at vi ved hvordan hele autocamperen er produceret og derfor har vi stor indsigt i hvordan en stor trafikskade skal håndteres og er det en udgået model som man måske ikke kan levere et sideelement til længere, kan vi uden problemer selv fremstille elementet. Så uanset mærke er der ikke nogen opgave som er for lille eller for stor for os i TÅRS. Vi har gennem alle årene været vant til at løse de opgaver, som kunderne stiller os og i dag er det ofte sådan at vi laver ombygninger på eksisterende autocampere, så de opfylder kundens behov, så er du irreteret over en detalje i din autocamper, så lad os komme med et bud på en løsning.

I dag har vi valgt at importere og forhandle McLouis og Bürstner autocampere som tilsammen har mere end 50 forskellige modeller fordelt på forskellige serier, med mange kombinations muligheder i udvendige farver og møbelserier, vores indendørs showroom rummer gerne ca. 25 stk. autocampere. Vi har åben ALLE UGENS 7 DAGE og glæder os til at se dig og din familie i Tårs og husk vi giver altid en kop kaffe eller varm chokolade i vores lille hyggelige cafe.