Pressemeddelelse 1/2012

Autocamperspecialisten, Vendelbo Vans udvikler og styrker hovedafdelingen i Tårs ved at Ulla & Jens fra og med 1. februar 2012 også vil være at finde i Tårs og som følge heraf lukker afdelingen i Solrød 20. januar.
Vi har gennem de forløbne 3 år hvor afdelingen på Sjælland har bestået, gjort os nogle erfaringer og det viser sig at de fleste kunder alligevel vælger at besøge os i hovedafdelingen i Tårs.

Vi kan nu se at det vigtigste er at vi har et stort udvalg og den nødvendige ekspertise samlet et sted, når man som kunde står overfor en så stor beslutning, det er at købe en autocamper. Derimod er det vigtigt at man har en mulighed for få service efter købet som ligger lokalt og det er netop lykkedes os at lave en samarbejdsaftale angående service med et at de mest velrenomerede firmaer på Sjælland, Slagelse Caravan & outdoor center. Der foruden har Vendelo Vans for mere end 10 år siden etableret eget datterselskab i Flensborg, som dækker den sydlige del af Jylland.

Samtidig indfører Vendelbo Vans hele 2 nye service koncepter, Tryghedsgaranti & Skadesudrykning, som er nytænkning i branchen. Kort sagt går Tryghedsgaranti ud på at vi husker de vigtige eftersyn og kommer ud til dig på din adresse. Skadesudrykning betyder at vi henter og bringer din camper, hvis den har fået en skade, helt uden omkostninger for dig uanset hvor du bor i Danmark (brofast).

Den indendørs udstilling i Tårs med plads til ca. 25 stk. autocampere kan fremover besøges alle ugens 7 dage, der vil normalt altid være mere end 75 autocampere samlet på firmaets adresse i Tårs, så kort sagt, her kan man se Danmarks største udvalg af nye og brugte autocampere på et sted.

Vendelbo Vans importerer og forhandler McLouis & Bürstner autocampere, som udstilles på camping messerne i Bella Centeret 20-22 januar - Ålborg 10-12 februar - Herning 24-26 februar.