Vi tænker på dig ... og din familie ............ altid rent drikkevand

Vi ved hvor vigtigt det er at have rent vand og undgå sygdomme, når man er på ferie, derfor forbereder vi alle nye og brugte autocampere som vi sælger fra og med 1. Januar 2009 til 3M vandbehandlings anlæg, du kan så selv til enhver tid, vælge om du ønsker at aktivere anlægget. Uden aktivering fungerer anlægget med en by-pass plug, som alle andre vandanlæg uden rensningsanlæg. Vælger man at aktivere anlægget skal man blot dreje by-pass ventilen ud og sætte et at de 2 filtre i i stedet.
E-1 enheden renser for lugt, smag & farve, holder i 7 måneder og/eller 7500 L vand pris kr. 449.-
E-2 enheden renser for lugt, smag & farve som E-1 derudover fjerner det også parasitter og bakterier, holder i 7 måneder og/eller 7500 L vand pris kr. 749.-

Med dette system kan du tanke vand hvor som helst uden at skulle bekymre dig om kvaliteten, det vand du tapper ud af hanen er altid rent frisk drikkevand og i stedet for hele tiden at skulle købe vand laver du det selv og du åbner bare hanen og laver dit eget flaskevand til at medbringe på trave & cykelture.

3M som har stor erfaring med vandbehandlingsanlæg, specielt i den 3’ verden, har lavet et anlæg som er designet til autocampere. E2 fra 3M fjerner smag & lugt og ikke nok med det, systemet fjerner også parasitter & bakterier effektivt, så man fremover kan tanke vand overalt og få rent vand ud af hanen. 
PRESSEMEDDELSE fra 3M udsendt den 5. januar 2009

Vendelbo Vans og 3M sikrer rent drikkevand i autocampere.
Alle autocampere fra Vendelbo Vans som leveres fra d. 1. januar 2009 såvel nye som brugte - leveres forberedt til 3M vandbehandlingsanlæg.


Vendelbo Vans og 3M har netop indgået aftale om at samtlige autocampere fra centret i Tårs, fremover vil være forberedt til 3M vandbehandling. Vendelbo Vans har som de første i Danmark besluttet, at gøre vandbehandling til standard udstyr i deres campere.

Det eneste kunden skal gøre er, at beslutte hvorvidt man ønsker at aktivere anlægget eller ej. Hvis man intet gør, så er alt som det ”plejer”. Vandet i vognen anvendes primært til opvask og måske kaffe hvorimod drikkevand må tilkøbes. Hvis man derimod ønsker at aktivere anlægget, så køber man 1 stk. filterpatron, drejer den på og så er anlægget aktiveret - så simpelt kan det gøres!

Kunderne skal således ikke længere bekymre sig om vandkvaliteten i de lande de rejser til, eller være afhængige af dyrt og besværligt flaskevand. De skal blot påfylde det lokale drikkevand på deres vandtank og nyde, at de har rent, velsmagende vand i haner som bad. Vandbehandlingsanlægget sikrer, at vandet er fri for eksempelvis smag af klor, bakterier og parasitter.

Vandbehandlingsanlægget er yderst effektivt, service-venligt og simpelt at betjene. En række fagblade og organisationer i ind- og udland har allerede testet anlægget og har været overordentlig positive og flere anmeldelser er på vej. 3M´s vandbehandlingsanlæg blev lanceret i marts 2008 og har siden fundet vej til tusinder af campingvogne, både og autocampere over hele Europa.

Såvel Vendelbo Vans som 3M vil være at finde på feriemesserne ”Camping 2009” samt ”Ferie 2009” i Bella Centeret og ”Ferie For Alle 2009” i Herning Messecenter.

Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker at vide mere herom så kontakt venligst Chefkonsulent Lars Jessen, 3M a/s, på telefon 43 48 01 71, via e-mail på adressen ljessen@mmm.com, eller Vendelbo Vans, Torben Jensen på telefon 98 96 21 88.